KV HÄGERN 1

Naturskönt läge i Norra Ormesta, Örebro

36 lägenheter med hyresrätt på Ladviksgatan i Norra Ormesta.
2022 byggde vi 36 nya lägenheter med hyresrätt i natursköna Norra Ormesta.
Projektet Hägern 1 i Örebro, består av 36 st. lägenheter från 1 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheterna är fördelade på två huskroppar. Under ena huset finns garage. Båda husen har hiss. Fasaden är på ena huset puts, och det andra med träpanel.
Lägenhetsinformation
Lägenheterna är ljusa och luftiga med öppna planlösningar och 2,50 meter i takhöjd.
Lägenhetsförråd placeras i på vinden i ena huset.
Väggar är målade i en ljus grå ton.
I de större lägenheterna är golven av ekparkett utom vid entrédörren där golvet har en yta av klinker. I de mindre lägenheterna består golven av en plastmatta med ek-mönster. Golvsocklar är ek-laserade.

​​​​​​​Köken har utrustas med spis med häll, köksfläkt, och de större lägenheterna är förberedda för diskmaskin. De mindre lägenheterna har kombinerad kyl/frys medan de större lägenheterna har kyl och frys.
 

Badrummen är förberedda för tvättmaskin.
 
Lägenheterna i hus 1 har en stor entrébalkong i österläge och lägenheterna i hus 2 har en traditionell balkong mot grönområde och Hjälmaren. Lägenheterna i markplan har uteplats.

Allmänna ytor
Entréerna är ljusa och välkomnande. En gemensam tvättstuga finns i ett eget hus på gården.
 
Parkering och gård
Under hus 1 finns ett varmgarage som man når med hissen. Möjlighet ges även att parkera på gården. Vi anlägger en grön innergård med sophus och tvättstuga i fristående byggnader.
 
Lugnt läge i Örebro
Kv. Hägern ligger i ett mycket naturskönt och lugnt läge i Örebro. Fastigheten gränsar till ett naturskyddsområde med närhet och utsikt över Hjälmaren. Området erbjuder även strövområden och grillplatser.
Med cykel tar du dig enkelt till centrum på 15 minuter och till universitetet på 10 minuter .
 


Här finns de bästa förutsättningar för både ett lugnt men ändå aktivt boende.